Poiesz Jeugd Sponsor Actie

Toneelvereniging Elts syn Rol wil mensen in beweging brengen voor de Poiesz Jeugd Sponsor Actie

Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Bovenaan het verlanglijstje van Elts syn Rol staat dit jaar: kostuums en decor!

De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van toneelvereniging Elts syn Rol bij de Poiesz supermarkt in Berltsum helpt u al mee.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van Elts syn Rol, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van Elts syn Rol is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Berltsum. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 11 februari t/m 7 april 2019 bij Poiesz supermarkten.